Brambory s paprikami a mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 13 g
- Sodík 222 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 0.8 mg
- Draslík 1127.8 mg
- Vláknina 14198.8 mg
- Vitamín A 14198.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 75.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory dobře omyjeme, podélně rozpůlíme a opékáme na oleji po každé straně asi 5 minut. Vyjmeme, urovnáme do zapékací mísy, osolíme a opepříme.
-
2
Očištěné, najemno nakrájené papriky, prolisovaný česnek, nasekanou petržel a na plátky nakrájenou mozzarellu smícháme se zakysanou smetanou a kapary. Směs rozprostřeme na brambory v míse.
-
3
Pokrm zapékáme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 30 minut.