Na vermutu kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 6 g
- Sodík 479 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 112 mg
- Draslík 1118 mg
- Vláknina 11870.2 mg
- Vitamín A 11870.2 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V teflonové pánvi osmahneme na sucho 3 minuty porce kuřete. Vytřeme pánev, vlijeme do ní vermut a vývar. Přivedeme k varu a přidáme pokrájenou cibulku a porce kuřete. Přikryjeme pokličkou a vaříme 35 minut. Osolíme, opepříme, přidáme rozpůlené artyčoky a bobule hroznového vína a prohříváme 3 minuty.
-
2
Vmícháme směs vody a solamylu a povaříme do zhoustnutí.
-
3
Podáváme teplé.