Kuře na kešu oříšcích a celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 22 g
- Sodík 253 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 100 mg
- Draslík 879.4 mg
- Vláknina 3746.3 mg
- Vitamín A 3746.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky.
-
2
Rozehřejeme olej ve woku, přidáme kešu oříšky a smažíme, než začnou hnědnout. Přidáme kuřecí maso a smažíme, než bude téměř měkké. Dále přidáme pokrájené jarní cibulky a celkem 5 řapíků celeru nakrájených nadrobno, smažíme další 3 minuty.
-
3
Přidáme omáčku ze žlutých fazolí, osolíme a opepříme. Vaříme dokud se zelenina a kuře neobalí v omáčce.
-
4
Podáváme ihned.