Kuře na kešu oříšcích a celeru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 625 g Kuřecí prsa
  • 125 g Ořechy Kešu
  • 175 g Fazolová omáčka žlutá
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 6 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 253 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 100 mg
  • Draslík 879.4 mg
  • Vláknina 3746.3 mg
  • Vitamín A 3746.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí maso nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Rozehřejeme olej ve woku, přidáme kešu oříšky a smažíme, než začnou hnědnout. Přidáme kuřecí maso a smažíme, než bude téměř měkké. Dále přidáme pokrájené jarní cibulky a celkem 5 řapíků celeru nakrájených nadrobno, smažíme další 3 minuty.

  • 3

    Přidáme omáčku ze žlutých fazolí, osolíme a opepříme. Vaříme dokud se zelenina a kuře neobalí v omáčce.

  • 4

    Podáváme ihned.

Komentáře k receptu