Vrabci na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1119 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 109 g
- Sodík 164 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 144 mg
- Draslík 442.2 mg
- Vláknina 1243.8 mg
- Vitamín A 1243.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.
-
2
V míse smícháme bůček s česnekem, solí, kmínem, zalijeme pivem, promícháme a pod fólií necháme v chladničce zhruba dvě hodiny.
-
3
V pekáči na tuku zpěníme cibuli, přidáme bůček bez marinády a orestujeme. Poté vlijeme marinádu a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a marináda vypečená.