Restovaná zelenina s tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Brokolice
  • 120 g Mrkev kořen
  • 200 g Sýr sójový - Tofu
  • 100 g Houby čerstvé
  • 20 g Zázvor celý
  • 100 g Celer řapíkatý
  • 200 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 120 g Paprika červená
  • 200 g Kešu natural
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 40 ml Chilli omáčka
  • 20 ml Olej sezamový
  • 1 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 320 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 406 mg
  • Vláknina 8974 mg
  • Vitamín A 8974 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 61.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve wok pánvi rozpálíme olej, vhodíme nakrájený česnek, zázvor a cibuli nakrájenou nadrobno a restujeme, dokud zelenina nezačne vonět. Přidáme červenou papriku a mrkev nakrájenou na nudličky, malé brokolicové růžičky a celerové řapíky. Prudce opékáme asi 2 minuty, přidáme kešu oříšky a nakrájené houby a ještě minutu opékáme. Nakonec vmícháme kousky tofu, kukuřičky, chilli omáčku a sójovou omáčku, prohřejeme, promícháme a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu