Vepřová kýta na černém pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 120 g Kečup
  • 800 g Vepřová kýta
  • 250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Klobása vepřová
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 866 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 530 mg
  • Bílkoviny 57 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 203.3 mg
  • Draslík 1116.9 mg
  • Vláknina 2635.7 mg
  • Vitamín A 2635.7 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, klobásu a cibuli na tenčí kolečka.

  • 2

    Na oleji osmažíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup, česnek, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme.

  • 3

    Když je maso téměř měkké, přidáme klobásu, cibuli, promícháme, necháme prohřát a podáváme.

Komentáře k receptu