Vepřové maso na balzamikovém octu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 17 g
- Sodík 341 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 59.2 mg
- Draslík 298.3 mg
- Vláknina 3135 mg
- Vitamín A 3135 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2108.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve wok pánvi rozpálíme olej, přihodíme nasekaný česnek a orestujeme dozlatova.
-
2
Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a smažíme dohněda asi 5 minut. Přilijeme ocet a pomerančovou šťávu a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme papriky nakrájené na proužky, osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme listy rokety, na ně navršíme masovou směs a posypeme řeřichou.