Vepřový guláš na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 843 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 53 g
- Sodík 295 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 165.7 mg
- Draslík 799.7 mg
- Vláknina 2617.7 mg
- Vitamín A 2617.7 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na kostičky, tvrdý chleba nastrouháme, maso nakrájíme na kostky.
-
2
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a orestujeme.
-
3
Přidáme sůl, kmín, pepř, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme.
-
4
Když je maso poloměkké, poklici sundáme a vydusíme šťávu.
-
5
Poté vmícháme nastrouhaný chleba, vmícháme pivo a dovaříme.