Salát s vepřovým masem a mátou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 43 g
- Sodík 226 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 441.7 mg
- Vláknina 3732.4 mg
- Vitamín A 3732.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.9 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3164.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozpálíme olej na wok pánvi a vsypeme cibuli nasekanou nadrobno, nakrájený zázvor a chilli papričku. Za stálého míchání 3 minuty restujeme.
-
2
Přidáme vepřové maso nakrájené na slabé nudličky a opečeme asi 5 minut dohněda.
-
3
Vmícháme nasekanou mátu, cukr, sójovou omáčku, citronovou šťávu a rybí omáčku. Necháme dusit 5 minut, dokud maso není dokonale měkké.
-
4
Na servírovací mísu rozložíme listy ledového salátu, dlouhé plátky okurky, na to navršíme masovou směs a posypeme snítkami řeřichy.