Salát z brambor a tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 4 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 46.3 mg
- Draslík 1077.1 mg
- Vláknina 7189.8 mg
- Vitamín A 7189.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
-
2
Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
-
3
Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
-
4
Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.