Salát z brambor a tresky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 30 g Cibule
  • 60 g Celer řapíkatý
  • 500 g Treska aljašská
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 50 ml Majonéza
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 46.3 mg
  • Draslík 1077.1 mg
  • Vláknina 7189.8 mg
  • Vitamín A 7189.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.

  • 2

    Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.

  • 3

    Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.

  • 4

    Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.

Komentáře k receptu