Libanonské Taboulé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 7 g
- Sodík 22 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 426.5 mg
- Vláknina 24968.4 mg
- Vitamín A 24968.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bulgur v míse přelijeme vodou a necháme asi 15 minut stát. Scedíme a lehce vymačkáme.
-
2
Bulgur vložíme do čisté mísy a přidáme nasekanou mátu, nadrobno nakrájené cibulky, na kostičky nakrájená rajčata, citronovou šťávu, pepř, skořici a olivový olej. Vše dobře promícháme.
-
3
Salát necháme před podáváním asi 30 minut v chladničce.