Zmrzlina třešňová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 101 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 0 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 63 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 129.9 mg
- Vláknina 1886.7 mg
- Vitamín A 1886.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1401.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Třešně omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zakápneme třešňovicí a zalijeme citronovou šťávou. Necháme 10 až 15 minut uležet.
-
2
Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup a důkladně rozmixujeme.
-
3
Vzniklým krémem naplníme zmrzlinové formičky a dáme zamrazit.
-
4
Zmrzlinu používáme jako základ zmrzlinových pohárů s alkoholem.