Rosol s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 97 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 97 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 134.5 mg
- Vláknina 6366.7 mg
- Vitamín A 6366.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ovoce zalijeme sirupem a necháme odstát. Agar zalijeme studenou vodou, necháme ho rozpustit, přivedeme k varu a povaříme asi minutu.
-
2
Ovoce scedíme a rozdělíme do misek. Do scezeného sirupu přilijeme vanilkovou esenci, likér, rozpuštěný horký agar a ještě vlažným rosolem zalijeme ovoce v miskách.
-
3
Necháme dobře vychladit a podáváme.