Bramboráčky s rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Brambory
  • 60 g Cibule
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 6 g Pažitka
  • 150 g Matjesy - filet
  • 200 ml Olej olivový
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 698 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 926.6 mg
  • Vláknina 11057.5 mg
  • Vitamín A 11057.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Brambory zbavíme přebytečné vody, přimícháme cibuli, pokrájené matjesy, chilli, drcený česnek, sůl, pažitku, vejce a mouku.

  • 2

    30 ml oleje rozpálíme na pánvi a z těsta tvarujeme menší tenké placky, které osmažíme dozlatova z obou stran. Olej přiléváme dle potřeby.

Komentáře k receptu