Salát z brambor a okurky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 7 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 741.3 mg
- Vláknina 8404.8 mg
- Vitamín A 8404.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a pokrájíme na větší kusy. Okurku nakrájíme na kolečka.
-
2
Z majonézy, kefíru a jogurtu umícháme zálivku, kterou osolíme a opepříme. Vlijeme k bramborám a okurce, vše dobře promícháme, osolíme a opepříme. Servírujeme vychlazené, posypané sekaným koprem.