Matjesový salát s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 13 g
- Sodík 121 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 25.7 mg
- Draslík 913.1 mg
- Vláknina 11309.8 mg
- Vitamín A 11309.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibulku pokrájíme na drobné kousky. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a pokrájíme na kostky. Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Rybu nakrájíme na menší kusy.
-
2
Všechny přísady zamícháme dohromady. Ze zakysané smetany a hořčice umícháme dresing, který osolíme, opepříme a vlijeme k salátu. Dobře promícháme a necháme vychladit.