Nové brambory s domácí tatarkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 7 g
- Sodík 429 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1264.9 mg
- Vláknina 15869.8 mg
- Vitamín A 15869.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory vydrhneme a uvaříme ve slupce ve vroucí osolené vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme, stejně jako okurky, na drobné kousky.
-
2
Okurky smícháme s majonézou, jogurtem, cibulí, kapary, hořčicí a worcesterskou omáčkou. Osolíme a opepříme. Brambory servírujeme společně s miskou tatarky.