Fettucine s pečenými rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 813 kcal
- Sacharidy 104 g
- Tuky 27 g
- Sodík 495 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 104 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 349.2 mg
- Vláknina 14830 mg
- Vitamín A 14830 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozpůlíme a pečeme řeznou stranou vzhůru asi 15 minut doměkka při 200 °C.
-
2
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
-
3
Rajčata a zbývající suroviny přidáme k těstovinám, podle chuti přisolíme a důkladně promícháme. Servírujeme teplé.