Fettucine s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 730 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 27 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 34.5 mg
- Draslík 312.6 mg
- Vláknina 8494 mg
- Vitamín A 8494 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
-
2
Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.
-
3
Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.