Chaundreé
Suroviny
- 350 g Kambala
- 80 g Máslo čerstvé
- 8 g Bobkový list
- 120 g Šalotka
- 350 g Treska aljašská
- 6 g Estragon
- 10 g Tymián čerstvý
- 250 g Sépie
- 300 g Úhoř mořský
- 200 g Langusta
- 40 ml Olej olivový
- 600 ml Víno bílé
- 600 ml Vývar rybí
- 3 špetka Sůl
- 3 špetka Pepř černý mletý
- 4 stroužek Česnek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 27 g
- Sodík 773 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 210.9 mg
- Draslík 1030.9 mg
- Vláknina 1535.5 mg
- Vitamín A 1535.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Šalotku nasekáme nadrobno a společně s utřeným česnekem, sekaným estragonem a petrželkou podusíme na másle. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem. Uvedeme k varu, přidáme bylinky a přiklopené vaříme 60 minut. Kousky ryby osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté ryby přidáme do vývaru a vaříme 25 minut.
-
2
Osolíme a opepříme, vyjmeme přidané bylinky a servírujeme.