Chaundreé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Kambala
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 8 g Bobkový list
  • 120 g Šalotka
  • 350 g Treska aljašská
  • 6 g Estragon
  • 10 g Tymián čerstvý
  • 250 g Sépie
  • 300 g Úhoř mořský
  • 200 g Langusta
  • 40 ml Olej olivový
  • 600 ml Víno bílé
  • 600 ml Vývar rybí
  • 3 špetka Sůl
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 535 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 773 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 210.9 mg
  • Draslík 1030.9 mg
  • Vláknina 1535.5 mg
  • Vitamín A 1535.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Šalotku nasekáme nadrobno a společně s utřeným česnekem, sekaným estragonem a petrželkou podusíme na másle. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem. Uvedeme k varu, přidáme bylinky a přiklopené vaříme 60 minut. Kousky ryby osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté ryby přidáme do vývaru a vaříme 25 minut.

  • 2

    Osolíme a opepříme, vyjmeme přidané bylinky a servírujeme.

Komentáře k receptu