Hřebenatky s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ks Hřebenatka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 382 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 66 mg
  • Draslík 729.3 mg
  • Vláknina 1689.8 mg
  • Vitamín A 1689.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z hřebenatek vyjmeme maso a obalíme jej v mouce. Necháme 5 minut smažit na rozpáleném oleji, přidáme pokrájená rajčata a nasekaný česnek. Vše osolíme a opepříme a opékáme 1 minutu.

  • 2

    Poté ihned servírujeme.

Komentáře k receptu