Bretaňský kotlík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 131 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 335 mg
- Draslík 1363.1 mg
- Vláknina 9928.3 mg
- Vitamín A 9928.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 118.4 mg
- Vitamín E 7.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a uvedeme k varu. Přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.
-
2
Poté přidáme pokrájeného úhoře a vaříme dalších 35 minut. Dále vmícháme pokrájeného mníka a povaříme ještě 10 minut.
-
3
Podáváme maso odděleně na jednom talíři a vývar se zeleninou na druhém.