Bretaňský kotlík

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 180 g Cibule
  • 500 g Kapusta hlávková
  • 200 g Kedlubna
  • 240 g Mrkev kořen
  • 300 g Pórek
  • 500 g Vepřová krkovička
  • 1 g Hřebíček
  • 1000 g Úhoř mořský
  • 500 g Mník
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 3 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 697 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 131 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 62 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 335 mg
  • Draslík 1363.1 mg
  • Vláknina 9928.3 mg
  • Vitamín A 9928.3 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 118.4 mg
  • Vitamín E 7.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a uvedeme k varu. Přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.

  • 2

    Poté přidáme pokrájeného úhoře a vaříme dalších 35 minut. Dále vmícháme pokrájeného mníka a povaříme ještě 10 minut.

  • 3

    Podáváme maso odděleně na jednom talíři a vývar se zeleninou na druhém.

Komentáře k receptu