Jehněčí ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 237 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 394.5 mg
- Draslík 552.1 mg
- Vláknina 2459.8 mg
- Vitamín A 2459.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, rajčata a žampiony očistíme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na kostky. Slaninu stočíme do ruliček. Vše napícháme střídavě na špízovací jehly. Špízy osolíme, opepříme a potřeme rozpuštěným máslem.
-
2
Grilujeme 10 minut, v polovině času otočíme.