Jehněčí ražniči

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 150 g Rajčata
  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 400 g Játra jehněčí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 237 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 394.5 mg
  • Draslík 552.1 mg
  • Vláknina 2459.8 mg
  • Vitamín A 2459.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, rajčata a žampiony očistíme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na kostky. Slaninu stočíme do ruliček. Vše napícháme střídavě na špízovací jehly. Špízy osolíme, opepříme a potřeme rozpuštěným máslem.

  • 2

    Grilujeme 10 minut, v polovině času otočíme.

Komentáře k receptu