Normandské kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 20 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 91.5 mg
- Draslík 358.9 mg
- Vláknina 393 mg
- Vitamín A 393 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném másle.
-
2
Poté vyjmeme, do pánve přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 2 minuty.
-
3
Přilijeme calvados a vaříme 2 minuty, dále přidáme smetanu, vývar a pyré a povaříme další 3 minuty.
-
4
Dochutíme solí a pepřem a servírujeme s masem.