Kuře ala Karahí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 17 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 7 mg
- Draslík 93.1 mg
- Vláknina 1253.6 mg
- Vitamín A 1253.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V karhai či woku rozehřejeme ghí. Přidáme pokrájený česnek a cibuli a na prudkém plameni smažíme 4 minuty. Vmícháme garam masalu, mátu, bobkový list a koriandr. Přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme na prudkém plameni 5 minut. Přilijeme vývar a 10 minut povaříme.
-
2
Přimícháme sůl a ihned podáváme.