Benátské tagliatelle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
- Sacharidy 101 g
- Tuky 8 g
- Sodík 872 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 100 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 65.9 mg
- Vláknina 14565 mg
- Vitamín A 14565 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Najemno nakrájenou cibuli a šunku smažíme na oleji na malém ohni dozlatova.
-
2
Vložíme rozmarýn, rajčata, sůl a pepř, směs 10 minut vaříme.
-
3
Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je, rozdělíme na nahřáté talíře, navrch nalijeme omáčku. Ozdobíme nastrouhaným parmezánem.