Benátské tagliatelle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 80 g Šunka parmská
  • 500 g Těstoviny Tagliatelle
  • 825 g Passata (drcená rajčata)
  • 10 g Rozmarýn čerstvý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 568 kcal
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 872 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 100 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 65.9 mg
  • Vláknina 14565 mg
  • Vitamín A 14565 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Najemno nakrájenou cibuli a šunku smažíme na oleji na malém ohni dozlatova.

  • 2

    Vložíme rozmarýn, rajčata, sůl a pepř, směs 10 minut vaříme.

  • 3

    Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je, rozdělíme na nahřáté talíře, navrch nalijeme omáčku. Ozdobíme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře k receptu