Rybí polévka s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1173 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 541.5 mg
- Vláknina 7000 mg
- Vitamín A 7000 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.7 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.
-
2
Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.
-
3
Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.
-
4
Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.