Rybí polévka s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 200 g Filé rybí
  • 450 g Hrášek mražený
  • 30 ml Olej olivový
  • 1000 ml Vývar zeleninový
  • 30 ml Pesto
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 1173 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 541.5 mg
  • Vláknina 7000 mg
  • Vitamín A 7000 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.7 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.

  • 2

    Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.

  • 3

    Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.

  • 4

    Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.

Komentáře k receptu