Italská zuppa pavese
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 179 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1226 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 255.5 mg
- Draslík 259.8 mg
- Vláknina 347 mg
- Vitamín A 347 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chleba osmahneme na sucho na pánvi a přendáme do polévkových talířů.
-
2
Na plátky chleba rozklepneme vejce, dbáme na celistvost žloutku.
-
3
Vývar uvedeme k varu a vejce s chlebem jím přelijeme.
-
4
Na závěr polévku opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.