Rybí česnečka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Brambory
  • 300 g Cuketa
  • 200 g Pórek
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 15 g Bazalka
  • 300 g Okoun - filety
  • 75 g Nudle vaječné
  • 40 ml Olej olivový
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 10 stroužek Česnek
  • 2 l Vývar rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 380 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 2099 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 15.8 mg
  • Draslík 924.1 mg
  • Vláknina 6640 mg
  • Vitamín A 6640 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájené brambory, pórek, drcený česnek a smažíme na oleji asi 10 minut. Přidáme 2 hrnky vývaru a 10 minut povaříme. Necháme mírně vychladnout a postupně rozmixujeme.

  • 2

    Zbytek rybího vývaru přivedeme k varu, dáme do něj těstoviny, cukety, rozmixovanou směs a 15 minut vaříme.

  • 3

    Před koncem vaření, cca 5 minut, vložíme nakrájené rybí maso. Ochutíme citronovou šťávou, bazalkou, solí a pepřem.

Komentáře k receptu