Krevetová polévka s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1728 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 65.6 mg
- Draslík 155.7 mg
- Vláknina 10362.5 mg
- Vitamín A 10362.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety rozkrájíme na kousky. Nakrájenou cibuli smažíme na oleji doměkka. Přilijeme kuřecí vývar a přivedeme jej k varu.
-
2
Přidáme nastrouhaný zázvor, cukrový hrášek, krevety a těstoviny. Vaříme při střední teplotě 4 minuty. Osolíme a opepříme podle chuti, ozdobíme čerstvými lístky bazalky a servírujeme.