Fettucine s omáčkou Alfredo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 836 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 49 g
- Sodík 869 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 112.4 mg
- Draslík 59.8 mg
- Vláknina 6331.6 mg
- Vitamín A 6331.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce.
-
2
V průběhu vaření těstovin rozpustíme na pánvi máslo. Přidáme parmezán a smetanu, průběžně promícháváme, přivedeme k varu. Snížíme
-
3
teplotu a omáčku mícháme do zhoustnutí. Ochutíme petrželkou, solí a pepřem.
-
4
Omáčku nalijeme na těstoviny a dobře protřeseme, aby se těstoviny omáčkou obalily.