Ravioli se šalvějovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 26 g
- Sodík 1661 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 154 mg
- Draslík 354.1 mg
- Vláknina 10507.5 mg
- Vitamín A 10507.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osmažíme na másle asi 2 minuty nakrájené jarní cibulky a nasekanou šalvěj. Směs osolíme a opepříme podle chuti. Ravioli vaříme ve slané vodě al dente, scedíme je, necháme okapat a vrátíme do hrnce.
-
2
Omáčku nalijeme na těstoviny a protřeseme. Pokrm dáme na talíře, posypeme parmezánem, ozdobíme lístky šalvěje a servírujeme.