Tuňák v oleji s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 844 kcal
- Sacharidy 128 g
- Tuky 15 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 100 g
- Cholesterol 14.4 mg
- Draslík 335.9 mg
- Vláknina 10629.5 mg
- Vitamín A 10629.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě na skus.
-
2
V mezičase na oleji na pánvi restujeme drobně pokrájenou cibuli, poté přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, okapaný hrášek a tuňáka, kterého jsme rozebrali na malé kousky. Směs podusíme, přidáme rajčatový protlak a lehce promícháme.
-
3
Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vložíme do nahřáté mísy. Vmícháme směs s tuňákem a podáváme.