Salát z celeru, jablek a mrkve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 174 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 223.1 mg
- Vláknina 9690 mg
- Vitamín A 9690 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou syrovou mrkev a celer nastrouháme najemno. V míse je smícháme s jablky, která jsme oloupali, vykrojili jádřince a nastrouhali. Vše zalijeme citronovou šťávou, osolíme a lehce vmícháme majonézu.