Kotlety vepřové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 715 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 65 g
- Sodík 707 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1249.5 mg
- Vláknina 4989.5 mg
- Vitamín A 4989.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 134.6 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvičku dáme sádlo, na kolečka nakrájený česnek, na něm zprudka z obou stran restujeme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, žampiony, přidáme kečup, víno, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme přibližně 60 minut.