Bramborový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 9 g
- Sodík 3419 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 996.7 mg
- Vláknina 20301.8 mg
- Vitamín A 20301.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájená jablka bez slupky a jádřinců a na kostičky nakrájené okurky. Salát ochutíme solí, pepřem a octem. Do salátu lehce vmícháme majonézu, smetanu, zdobíme petrželovou natí.