Pomazánka z vepřové konzervy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 40

Suroviny

  • 250 g Anglická slanina
  • 250 g Salám měkký
  • 100 g Kapie
  • 200 g Sýr tavený labužník se šunkou a zeleninou
  • 250 g Vepřové maso ve vlastní šťávě
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 62 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 7.9 mg
  • Draslík 31.9 mg
  • Vláknina 23.8 mg
  • Vitamín A 23.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové maso vyjmeme z konzervy.

  • 2

    Na masovém mlýnku rozemeleme anglickou slaninu, salám, česnek, kapii a vmícháme maso. Všechny suroviny dáme do misky, přidáme sýr, hořčici, pepř, sůl a všechno promícháme.

Komentáře k receptu