Kuře na zelenině jarní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 927 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 253 g
- Sodík 645 mg
- Bílkoviny 76 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 332 mg
- Draslík 901.2 mg
- Vláknina 9776.3 mg
- Vitamín A 9776.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí stehýnka osmahneme do zlatova na oleji a poté vyjmeme a dáme do zapékací mísy. Osmahneme pokrájenou cibuli.
-
2
Nakrájíme omyté mrkve a tuříny na stejné kousky a vložíme je s cibulí a fazolkami do zapékací nádoby.
-
3
Smícháme solamyl s trochou vývaru, vlijeme do zapékací nádoby a ohříváme vše k varu, přidáme sůl, pepř a bobkové listy.
-
4
Přikryjeme zapékací nádobu pokličkou a zapékáme v předehřáté troubě 60 minut.
-
5
Podáváme teplé.