Filé z mořské štiky s kysanou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 496 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 25 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 133 mg
- Draslík 817.2 mg
- Vláknina 4234 mg
- Vitamín A 4234 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé necháme mírně rozmrazit, osolíme a vložíme do mísy s marinádou. Marinádu připravíme z 1 lžíce oleje, drobně posekané cibule, pažitky, petrželové nati a pórku.
-
2
Po 1 hodině marinování rybu vložíme do pekáče vymazaného 1 lžící oleje, přelijeme marinádou, smetanou s kečupem a pečeme v předehřáté troubě. Po 15 minutách rybu zasypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.