Žralok na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0.5 mg
- Draslík 112.4 mg
- Vláknina 619.3 mg
- Vitamín A 619.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykostěné porce žraloka bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Porce na pánvi obrátíme, přisypeme očištěné žampiony, nakrájené na plátky.
-
2
Když je ryba upečená, zalijeme ji vínem a asi pět minut dusíme.