Fettuccine s máslem a parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 579 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 22 g
- Sodík 539 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 34.6 mg
- Draslík 27.4 mg
- Vláknina 5639.8 mg
- Vitamín A 5639.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme dle návodu v hrnci s vroucí osolenou vodou. Slijeme a necháme dostatečně okapat, poté nasypeme do mísy.
-
2
Postupně přidáváme máslo nakrájené na menší kousky a nastrouhaný parmezán a pokaždé promícháme, aby se vše rovnoměrně spojilo. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.