Fettuccine s máslem a parmezánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 115 g Sýr Parmezán
  • 400 g Těstoviny Fettuccine
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 579 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 539 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 34.6 mg
  • Draslík 27.4 mg
  • Vláknina 5639.8 mg
  • Vitamín A 5639.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu v hrnci s vroucí osolenou vodou. Slijeme a necháme dostatečně okapat, poté nasypeme do mísy.

  • 2

    Postupně přidáváme máslo nakrájené na menší kousky a nastrouhaný parmezán a pokaždé promícháme, aby se vše rovnoměrně spojilo. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu