Jablkový salát s pomeranči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 1 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 578.4 mg
- Vláknina 16186.7 mg
- Vitamín A 16186.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 65.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Loupaná jablka bez jádřinců nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, zalijeme citronovou šťávou smíchanou s medem. Pomeranč pečlivě oloupeme, nakrájíme na tenčí půlměsíčky, kompotované višně přecedíme, necháme okapat a vše vložíme do mísy k jablkům a promícháme.