Uzený pstruh s fusillami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 7 g
- Sodík 451 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 121.3 mg
- Draslík 241.1 mg
- Vláknina 5420.8 mg
- Vitamín A 5420.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.
-
2
Uvaříme natvrdo vejce (10 minut), necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno.
-
3
Těstoviny upravíme do misek, posypeme proužky uzeného pstruha a čerstvým koprem.
-
4
V jiné misce ušleháme zálivku ze zakysané smetany, citronové šťávy, soli a pepře. Těstoviny pokapeme zálivkou, posypeme vejci a pažitkou a servírujeme.