Salát s hovězím masem a kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 45 g
- Sodík 428 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 367.7 mg
- Vláknina 1965 mg
- Vitamín A 1965 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo 8 minut, ihned zchladíme ve vodě a oloupeme, nakrájíme na osminky.
-
2
Zálivku připravíme z vinného octa, oleje, pepře a soli, důkladně protřepeme.
-
3
Slabé plátky hovězího masa naskládáme na střed tácu, dokola po okraji rozložíme snítky řeřichy, na ně naklademe osminky vajec a plátky rajčat. Celé polijeme připravenou zálivkou a posypeme kapary.