Růžičková kapusta s máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 11 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 21.3 mg
- Vláknina 10774.8 mg
- Vitamín A 10774.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Růžičky kapusty očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme okapat.
-
2
Na pánvi zpěníme máslo, přidáme kapustičky, osolíme, opepříme a posypeme sekanou petrželovou natí.