Sleďové filety v oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 21 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 210 mg
- Draslík 666.7 mg
- Vláknina 27415.8 mg
- Vitamín A 27415.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sleďové filety zbavíme kůže, očistíme a omyjeme.
-
2
Sledě vložíme do misky a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, olej a koření.
-
3
Před podáváním necháme chvíli proležet.