Šunkové jehly s broskvemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 200 g Šunka dušená
  • 200 g Rajčata Cherry
  • 400 ml Kompot broskvový
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 199 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 31 mg
  • Draslík 241 mg
  • Vláknina 3626 mg
  • Vitamín A 3626 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly.

  • 2

    Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme.

  • 3

    Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu