Šunkové jehly s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 9 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 31 mg
- Draslík 241 mg
- Vláknina 3626 mg
- Vitamín A 3626 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly.
-
2
Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme.
-
3
Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.