Vepřová plec s celerovými nudličkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 23 g
- Sodík 529 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 63.3 mg
- Draslík 634.9 mg
- Vláknina 5175 mg
- Vitamín A 5175 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.
-
2
Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.