Farfalle se slávkami a cuketou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Těstoviny Farfalle
  • 250 g Mušle v nálevu
  • 100 ml Vývar rybí
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cuketa
  • 1 ks Kedlubna
  • 4 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 558 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1240 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 89 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 393.5 mg
  • Vláknina 8296.5 mg
  • Vitamín A 8296.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.

  • 2

    V kastrole rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu a okapané, vyloupané slávky. Podlijeme vývarem a dusíme tak dlouho, až se vývar téměř odpaří.

  • 3

    Potom vmícháme uvařené těstoviny a za stálého míchání dusíme do úplného odpaření vývaru.

  • 4

    Nakonec do pokrmu vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.

Komentáře k receptu