Zeleninová pánev s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 11 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 761.3 mg
- Vláknina 6600.5 mg
- Vitamín A 6600.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 134 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté cukety nakrájíme na plátky, očištěné papriky na kostičky a omyté lusky rozpůlíme.
-
2
V pánvi na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek, přidáme cukety a papriky a za stálého míchání dusíme 3 minuty. Potom přidáme lusky a dusíme další 3 minuty. Osolíme, opepříme a podlijeme vínem. Vše necháme přejít varem, přilijeme rajčatovou šťávu, promícháme a necháme jen prohřát.
-
3
Pokrm znovu osolíme, opepříme a nakonec posypeme nasekanou bazalkou.